Χαλάτσης Παναγιώτης

Σχολικός Σύμβουλος 56ης Περιφέρειας Αν. Αττικής

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτηχαλατσης3ς Χαλάτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Εκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά. Εκπόνησε, με υποτροφία του ΙΚΥ, διαδακτορική διατριβή στο τμήμα ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα τις κοινωνικές σχέσεις των παιδιών και τις δυναμικές των ομάδων τους στο σχολείο.

 

χαλατσης2Δίδαξε για 16 χρόνια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε ειδικά σχολεία. Από το 2001 υπηρετεί σαν σχολικός σύμβουλος στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και από το 2008 δουλεύει στα σχολεία της περιφέρειάς μας. Συγχρόνως, από το 2004 μέχρι το 2009 δίδαξε στο τμήμα ψυχολογίας του Παντείου πανεπιστημίου και από το 2007 μέχρι το 2009 στο ελληνικό Ανοιχτό πανεπιστήμιο.

 

Κείμεχαλατσης1νά του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα βιβλία και περιοδικά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της κοινωνικής ψυχολογίας και ιδιαίτερα στην ψυχοκοινωνιολογία των ανθρώπινων σχέσεων.

 

 

 

Βιβλιογραφία:

(2011) Ομόφυλες και ετερόφυλες φιλίες, Εκδόσεις Παπαζήση

(2010) Φιλικές σχέσεις, Ελληνικά Γράμματα

(2008) Επικίνδυνα παιδιά ή παιδιά σε κίνδυνο, Lector

Σύνδεσμοι:

biblionet

paideia.forumotion

entertaintment

hpolhmas

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.